Ondersteunende helpende gezocht in Tegelen voor de nacht

 Ben jij een echte nachtbraker en vindt jij het geen enkel probleem om ’s nachts voor de cliënten klaar te staan in deze lastige crisistijd? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een fijne zorginstelling in Tegelen zijn wij op zoek naar een zorgtopper die het team komt ondersteunen in de nachtdiensten. Jij word ondersteunende  helpende en zorgt ervoor dat de cliënten ook in Corona tijden ’s nachts toch fijn kunnen slapen en waar nodig verzorgt worden. Jij bent de spin in het web die wij nu zo hard nodig hebben in Tegelen. Uiteraard ben jij als zorgtopper je eigen visitekaartje en als jij en wij tevreden zijn, zijn er zeker meerdere mogelijkheden binnen Bodi na de crisis!

 Bij Bodi is er meer dan alleen zorgen voor cliënten. Zorgen voor jezelf vinden wij net zo belangrijk als zorgen voor de cliënten. Wij staan er dan ook voor dat er een goede balans is tussen werk en privé, jij bepaald je eigen uren, je reistijd en welke diensten je werkt. Samen met jou gaan wij ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op je nieuwe werkplek. De lijntjes zijn kort maar krachtig. Wij zijn er voor jou, altijd. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou in de zorg brengt, wil jij weten wie wij zijn? Neem dan contact met ons op.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

In de tijd van Corona zien de nachtdiensten er net als de dagdiensten toch net even wat anders uit.  Jij als helpende komt in de avond aan op de locatie en begint met jezelf om te kleden. I.v.m. eventuele besmettingen zorg jij ervoor dat je de speciale pakken aandoet en goed beschermd bent voor de cliënten maar ook voor jezelf en de collega’s. De cliënten die nog wat later wakker zijn vinden het leuk je nog even te zien en een kort praatje met je te maken. Wat fijn dat je er bent, ook voor hun is dit natuurlijk een lastige tijd waarin ze geen bezoek mogen ontvangen. Jou nachtdienst verloopt rustig en je bent al snel toe aan de overdracht naar de dagploeg. Ook deze mensen zijn helemaal verpakt in de speciale kleding en starten graag hun ochtend ronde. Na de overdracht is het ook voor jou tijd om lekker je eigen bed in te kruipen en te gaan slapen. Wat heb je weer een waardevolle dienst gehad. Wij zijn je allemaal erg dankbaar en vinden het fijn dat jij er bent voor de cliënten.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht