Ben jij Verzorgende IG en is het werken van nachtdiensten helemaal wat voor jou?

Je komt te werken op een sfeervolle locatie. Een sfeervolle locatie wat zich kenmerkt door fijne collega’s, diversiteit aan bewoners en een gemoedelijke ambiance. Op deze locatie werk je samen met een collega de nachtdiensten. Je staat er dus nooit alleen voor. Daarnaast is er ook een beveiliger aanwezig, die ook in de nacht ervoor zorgt dat je je veilig voelt. Bij deze zorginstelling staat de bewoner centraal. Je draagt er zodoende zorg voor dat de bewoner een prettige nachtrust heeft.

Naast het werken op een sfeervolle locatie, heeft het werken in de nachten ook als voordeel dat je wat extra’s verdiend. Zo kenmerkt het CAO VVT zich door toeslagen in de nacht. Dit maakt het werken in de nacht nog een stuk aantrekkelijker!

– 22%         tussen 06.00 en 07.00 uur en tussen 20.00 en 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
– 38%         tussen 06.00 en 08.00 uur en tussen 12.00 en 22.00 uur op zaterdag;
– 44%         tussen 00.00 en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
– 49%         tussen 00.00 en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op zaterdag;
– 60%         tussen 00.00 en 24.00 uur op zon- en feestdagen

Naast het financiële aspect vinden wij het als BODI belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zo ondersteunen we je waar we kunnen, en wanneer jij hier behoefte aan hebt. We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Tienray. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat jij aan het eind van dit gesprek met dé droombaan naar buiten loopt.

Hoe ziet jouw dag eruit ? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg
  • Mocht je BHV hebben is dit een pré, eventueel is er de mogelijkheid om deze te behalen

Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

  • De mogelijkheid om zelf je uren aan te geven, jij bepaalt wanneer je werkt
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT inclusief aantrekkelijke toeslagen in de nacht
  • Goede balans tussen werk/ privé
  • Niet te vergeten… een fijne werkplek in een betrokken en gemoedelijk team

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht