Verzorgende IG of Verpleegkundige voor nachtdiensten gezocht!

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige kun je per direct aan de slag voor een periode van twee maanden of langer in de regio van Venlo. Je komt hier in een leuk team terecht die elke nacht voor de cliënt klaar staat op de PG afdeling. Er wordt een voorkeur gegeven aan iemand met een BHV diploma.

De vacature staat open voor Verzorgende IG en Verpleegkundige voor alleen de nachtdiensten. Daarbij luisteren we altijd naar jouw wensen en behoeften. Tevens zijn het aantal uren de je werkt in overleg naar aanleiding van jouw persoonlijke agenda.  Samen met jou gaan we op gesprek bij de zorginstelling in regio Venlo, je staat er dus niet alleen voor. Wij zijn er voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG/ Verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg
  • Mocht je BHV hebben is dit een pré, eventueel is er de mogelijkheid om deze te behalen

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf je uren aan te geven, jij bepaalt wanneer je werkt
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT inclusief aantrekkelijke toeslagen in de nacht
  • Goede balans tussen werk/ privé
  • Niet te vergeten… een fijne werkplek in een betrokken en gemoedelijk team

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht