Kleinschalige zorginstelling in de omgeving van Kessel zoekt Verzorgende IG!

Bodi is op zoek naar verzorgende IG in de regio Kessel welke in een gezellige en huiselijke sfeer aan de slag willen gaan. Je zult samen met je collega’s zorgdragen voor psychogeriatrische bewoners en hen belevingsgerichte zorg bieden. De locatie kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en twee woongroepen op de begane grond. Collega’s werken samen om de juiste zorg te bieden op beiden woongroepen. Er wordt op een prettige manier tussen collega’s samengewerkt.

Bodi denkt graag met je mee en wij stellen jouw wensen en behoefte voorop! Wij bieden je de mogelijkheid je eigen uren te bepalen, jij bent baas over je eigen agenda. Bovendien staan wij altijd voor je klaar en bieden een luisterend oor indien nodig.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je wordt tijdens je ochtenddienst warm verwelkomd door meneer van Trigt en mevrouw Groenen. Ze geven aan dat ze erg veel trek hebben in hutspot met hachee, uiteraard ga je kijken of er mogelijkheden zijn in de keuken om dit heerlijke gerecht samen met hen vanmiddag te bereiden. Daarnaast bespreek je samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw afwisselende werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Woonachtig in de omgeving van Kessel
 • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG)
 • Recente werk/stage ervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

 Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Ze zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil.” 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht