Helpende zorgtopper gezocht in Wanroij

Voor een fijn gelegen zorgcentrum in Wanroij zijn wij opzoek naar een helpende voor de PG afdeling. Voel jij je helemaal thuis om te werken in een fijn dorp, waar iedereen elkaar kent en waarde deur altijd open staat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het zorgcentrum in Wanroij is geen gewoon zorgcentrum, de cliënten doen nog echt mee aan het Wanroijse leven en worden niet vergeten. Er vinden veel activiteiten plaats in en rondom het zorgcentrum in Wanroij waar jij met de cliënten aan mag deelnemen.

 Dan vraag jij je misschien af, waarom bij Bodi? Dat ga ik je uitleggen. Bodi houdt van een fijne werksfeer, jij staat op nummer één en daar gaan wij ook echt voor. Wij begeleiden jij vanaf dag 1, gaan met jou mee op gesprek naar het zorgcentrum, contact is altijd laagdrempelig en je mag je eigen uren bepalen. Werk en privé moet in een goede balans zijn en dat vinden wij net zo van belang als jij.

Hoe ziet jou dag eruit?

 Bij het zorgcentrum in Wanroij probeer jij samen met de cliënten zo normaal mogelijk te leven. In de ochtend kom jij samen met jou collega’s in de woonkamer van het centrum bij elkaar. Je gaat aan de slag met het verzorgen van de cliënten. Je maakt een praatje en gaat gezellig met ze naar de woonkamer. Hier staat het gezamenlijke ontbijt al klaar op tafel waar jij gezellig de tijd voorneemt met alle cliënten. In de middag zullen er veel activiteiten plaats vinden in en rondom het centrum waar jouw cliënten aan mee zullen doen. Ook zorg jij samen met jouw collega’s voor de lunch en dat de cliënten die in de middag nog even gaan rusten naar bed gebracht worden. Daarna zit jou dienst er al weer op! Je doet nog even de overdracht en daarna mag jij gaan genieten van het heerlijke lenteweer.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. BODI biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht