Helpende zorgtopper gezocht in Mill!

 Vindt jij het leuk om in een natuurrijke omgeving te werken? In Mill zijn wij opzoek naar een helpende die het leuk vindt om op de PG afdeling van het zorgcentrum te werken. Het zorgcentrum bevindt zich in de mooie natuur en op loopafstand van het park en het winkelcentrum. Leuk om met de cliënten een keer een ommetje te maken of bij de dieren te gaan kijken. Ben jij de zorgtopper die we zoeken? Lees dan snel verder!

 Een zorgtopper zijn bij Bodi heeft meer voordelen! Van het begin tot het eind staan wij jou bij en helpen jou met alles wat je maar kan bedenken. Je mag je eigen uren indelen en de lijntjes zijn kort. De balans tussen werk en privé vinden wij heel belangrijk. Ik zou jou graag verwelkomen in het warme bad van Bodi.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Jou werkdag begint, onder het genot van een kopje koffie, met de overdracht van de cliënten met jou andere collega’s. Na dat alles besproken is begin je bij jou eerste cliënt. Mevrouw mag vandaag onder de douche en daar ben je wel even mee bezig. Je hebt de tijd om mevrouw op je gemak te douchen en daarna lekker in te smeren met bodylotion. Jullie bespreken de dag want mevrouw gaat vandaag naar de dagbesteding in het gebouw. Nadat je mevrouw hebt aangekleed en een ontbijtje hebt gemaakt in de woonkamer ga jij naar de volgende. Nadat jij al jou cliënten fijn verzorgt hebt is het even tijd voor een kleine pauze met jouw collega’s. Jullie bespreken het weekend en gaan daarna weer aan de slag. Je krijgt de tijd om in de middag een fijn ommetje te maken met een van de cliënten en gaat samen even naar de dieren kijken. Als jij terug komt zit jou dienst er al weer op. Wat vliegt de tijd toch als je het leuk hebt!

 Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Mill en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht