Helpende zorgtopper gezocht in Kessel

 Ben jij een lieve, zorgzame zorgtopper en ben jij op zoek naar een nieuwe, veelzijdige baan in de buurt van Kessel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een fijne woon-zorglocatie in Kessel zijn wij op zoek naar iemand die het fijn vindt om bij een kleinschalig wonen project te komen ondersteunen. Het gaat om de ochtend en avond diensten in het woon-zorgcentrum en de cliënten vinden het heerlijk om een praatje met je te maken.

 Bij Bodi is er meer dan alleen zorgen voor cliënten. Zorgen voor jezelf vinden wij net zo belangrijk als zorgen voor de cliënten. Wij staan er dan ook voor dat er een goede balans is tussen werk en privé, jij bepaald je eigen uren, je reistijd en welke diensten je werkt. Samen met jou gaan wij ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op je nieuwe werkplek. De lijntjes zijn kort maar krachtig. Wij zijn er voor jou, altijd. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou in de zorg brengt, wil jij weten wie wij zijn? Neem dan contact met ons op.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Jouw werkdag begint samen met jou collega’s. In de ochtend dienst help je jouw collega’s met de zorg voor de cliënten en zorg je dat er een fijn ontbijt staat zodat de cliënten na de adl verzorging aan kunnen schuiven. Je helpt ze met het maken van het ontbijt en je zorgt ervoor dat iedereen wat te eten en te drinken heeft. Heb jij een avond dienst ziet je dienst er iets anders uit. Je helpt cliënten naar bed te gaan met een tillift en zorgt dat bij alle cliënten de steunkousen uit zijn. Ook is het natuurlijk jouw taak om de cliënten een warm thuis te geven, een gezellig praatje te maken en een kopje koffie te drinken.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht