Helpende zorgtopper gezocht in Cuijk

 Voor een gezellig organisatie in Cuijk zijn wij opzoek naar een helpende zorgtopper die op de PG afdeling zou willen werken. Het woon-zorgcentrum ligt op een centrale plek in Cuijk en er staat altijd wel een cultureel programma op de agenda. Het woon-zorgcentrum houd ervan om zoveel mogelijk over te nemen van het normale leven zoals de cliënten dit thuis hadden. Ook heeft het woon-zorgcentrum in Cuijk een prachtig uitzicht op de maas en biedt het veel mogelijkheden om met de cliënten een fijn stukje te wandelen. Jij als echte zorgtopper houd ervan om bezig te zijn en om de cliënten fijn en goed te verzorgen. Word jij nu enthousiast van deze organisatie in Cuijk? Lees dan snel verder!

 Bij Bodi vinden we dat jij prachtwerk levert. Een echte zorgtopper met een hart van goud. Omdat jij al veel zorgt nemen wij jou één ding uit handen, wij zorgen voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede balans hebt tussen werk en privé dit doen we door jou je eigen uren in te laten plannen. Het contact tussen ons is laagdrempelig en warm. Bodi word omschreven door de andere zorgtoppers als een warm bad en dit willen we jou graag laten ervaren.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag zit de eerste week van jou nieuwe werk erop. Je hebt je goed vermaakt en hebt al zin in volgende week. Vandaag was er een teamoverleg waar jij bij aanwezig mocht zijn en ook alle andere collega’s spraken uit dat ze erg blij met jou hulp zijn! vanmorgen ben jij om 7:00uur begonnen en heb jij fijn alle cliënten wakker gemaakt, verzorgt en ontbijt gegeven. Ze zijn al helemaal gewent aan jou komst en vinden het erg gezellig dat jij er bent! In de middag heb jij een afspraak om even te bellen met Bodi. Wij als team Bodi zijn erg benieuwd hoe het met je gaat en of je het leuk hebt! Als dit alles positief blijkt laten we jou fijn ingeplant op jou nieuwe werkplek en ga jij weer een gezellige werkweek tegemoet volgende week.

 

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht