Zorgtoppers omgeving Tiel

Voor een mooie zorginstelling met verschillende locaties in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar iemand met een groot hart in de zorg, die zo snel mogelijk kan starten. Het gaat om een organisatie met veel verschillende types zorg, waardoor er erg veel mogelijk is.

BODI draagt graag zorg voor jou, zodat jij de beste zorg kan dragen voor de cliënten. Wij staan voor jou klaar, altijd. We ondersteunen jou in alle onderdelen van het werk, Zodat jij je kan richten op het aanbieden van zorg met een grote glimlach.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vandaag sta jij ingepland voor een avonddienst. Jouw collega’s zitten al op je te wachten op kantoor voor de overdracht. Er zijn vandaag geen bijzonderheden dus je kan lekker aan de slag vanavond.

De meeste cliënten zitten gezellig samen in de zaal om een kopje koffie te drinken. Jij gaat nog even langs bij de cliënten die op hun kamer zijn gebleven om te vragen hoe het met ze gaat en ze een kopje koffie aan te bieden. Aan het eind van de middag zorg jij samen met jouw collega’s dat de cliënten naar hun eigen woning gaan en daar een boterham eten.

Na de boterham kan jij ook pauze gaan houden. Een aantal cliënten willen de avond gebruiken om even televisie te kijken. In de loop van de avond begin jij met het naar bed brengen van de cliënten. Met de warmte die jij meegeeft zullen ze zeker een goede nachtrust hebben.

Dan zit de dienst er op. Nog even de overdracht naar de nachtdienst en dan kan jij weer met een fijn gevoel naar huis.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma.
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Mark (mark@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jeske: Super betrokken medewerkers, die echt alles voor je doen. Ik ben een en al lof over Bodi en kan werkelijk niets negatiefs bedenken”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.