Gezellige verzorgende IG gezocht in Nijmegen

Ben jij een lieve, gezellige verzorgende IG’er en ben jij op zoek naar een nieuwe en fijne uitdaging in of rondom Nijmegen? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Voor een mooie woon-zorglocatie in Nijmegen zijn wij op zoek naar enthousiaste verzorgende IG’ers die het heerlijk vinden om midden in het centrum te werken. Het woon-zorgcentrum ligt in een mooie wijk waar de cliënten samen met de buurt nog veel onderneemt. De woon-zorglocatie in Nijmegen werken veel samen met organisaties in de buurt wat er voor zorgt dat er in het woon-zorgcentrum altijd wat te beleven is wat jij als zorgtopper samen met de cliënt kan doen en ervaren.  

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Jouw dienst begint door samen met jouw collega’s de dag te starten. Je krijgt een overdracht van de nachtdienst en zorgt ervoor dat iedereen een aantal cliënten onder zijn of haar hoede neemt. Je verzorgt de cliënten en zorgt dat iedereen aan het ontbijt kan starten. Als het 10 uur is neem je zelf even pauze. Na de pauze begin jij samen met de cliënten van jou afdeling aan het sportprogramma wat is opgesteld door het woon-zorgcentrum. Je begeleid de cliënten met het doen van oefeningen en activiteiten en zorgt dat de kwaliteit van het leven in de wijk optimaal benut word. In de middag help jij cliënten nog even naar bed om aan hun rust te komen. Daarna zit jou dienst er al weer op en ga jij alweer fijn naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende (IG)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht