Vacature doktersassistenten omgeving Overasselt

Ben jij een geboren planner, vind jij het leuk om onder begeleiding kleine handelingen bij patiënten uit te voeren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Wil jij in de omgeving van Overasselt aan de slag en ben jij bekend met balie-, telefonie- en spreekuurwerkzaamheden? Wij zijn opzoek naar opgeleide doktersassistente die huisartspraktijken in de omgeving van Overasselt kunnen ondersteunen. Ben jij de echte topper die opzoek gaat naar oplossingen? Weet je van aanpakken en vind je het leuk om bezig te zijn met triage? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

 Wij als Bodi willen jou graag meenemen in het proces met het zoeken naar een baan. Wij helpen jou met gesprekken en vinden het belangrijk dat jij werk en privé een fijne balans hebt. Jij als persoon staat hier op nummer één. Het contact is laagdrempelig en wij zijn een luisterend oor.

Hoe ziet jou dag eruit?

 Samen met jou collega’s zit jij om 08:00uur klaar om aan de slag te gaan. Je hebt een kopje koffie naast de telefoon staan en begint met de eerste telefoontjes. Je plant de patiënten in na aanleiding van jou vakkundige triage en schrijft herhaal recepten uit. Om 12:00uur heb jij samen met jou collega’s pauze en administratief overleg. Uiteraard ben jij nog bereikbaar voor het spoed contact van de patiënt. Na de middag begint jou eigen spreekuur. Je voert kleine handelingen uit en zorgt dat de patiënten op hun gemak zijn bij jou. Om 16:00uur zorg je dat de spreekkamer er weer top uitziet en begin je aan de afsluiting van de dag. Je zorgt dat de e-mail bijgewerkt is en alle taken die je moest doen lekker afgevinkt zijn. Daarna heb jij een fijne avond geplant en ga je met voldoening lekker naar huis.

Wat verwachten we van jou:

 • Jij woont in de omgeving van Overasselt.
 • Jij hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 (bijna) afgerond;
 • Recente werkervaring in de huisartsenzorg;
 • Je bent zelfstandig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Een hart voor de huisartsenzorg;
 • Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

 • Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
 • Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
 • Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

 T: 0485 311 300  E: lisanne@bodi.nl

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. BODI biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht

 

 

Uploaden CV

niet verplicht