Gezellige doktersassistente gezocht in de omgeving van Uden

Ben jij een gezellige doktersassistente die houdt van aanpakken? Je weet de weg te vinden in het doktersysteem en triage is voor jou een eitje? Dan zijn wij opzoek naar jou! In de omgeving van Uden zijn wij opzoek naar een doktersassistente die houdt van een praatje, een fijne telefoonstem heeft en medisch technische handelingen kan uitvoeren in een eigen spreekuur.

Bij Bodi draait het om balans, balans tussen werk en privé. Dit realiseren wij door jou je eigen agenda in te laten plannen. Jij bepaalt zelf hoeveel uur je beschikbaar bent en wanneer jij deze in wilt vullen. Samen met jou en de opdrachtgevers zoeken we waar jij echt op je plek bent. Waar jij jezelf kan zijn en waar jij kan groeien en bloeien. Dit avontuur gaan we graag samen aan. We zijn er voor jou! Altijd en overal, we gaan graag mee met jou naar het gesprek en de lijntjes zijn kort en laagdrempelig.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag is jou eerste werkdag als doktersassistente in Uden. Je woont in de buurt en bent lekker op je fiets naar het werk gekomen. Een beetje spannend is het natuurlijk altijd maar Marion heeft belooft op je te wachten in de hal van de praktijk. Ze neemt jou vandaag mee en legt jou uit hoe alles werkt. Als jullie met het hele team aan de koffie zitten neemt de spanning al snel af! Dit zijn gezellig collega’s die net als Bodi echt interesse in jou hebben. Om 08:00uur start jullie dienst in het begin zit je er nog naast maar al snel vertrouwd Marion jou de telefoon toe. Ze heeft wel door dat jij dit kan. Na een ochtend afspraken inplannen gaan jullie samen lunchen. Om 14:00uur begint jullie eigen spreekuur. Marion laat jou dit al alleen doen, ze heeft wel door dat jij dit kan. Aan het einde van de dag bespreek je samen met Marion hoe je de dag gevonden hebt? Ook belt Bodi jou nog even om te vragen hoe je het ervaren hebt. Als je het fijn gevonden hebt mag je morgen gelijk weer terug komen om de rest van de diensten ook te werken! Veel plezier en Bodi blijft er altijd om op terug te vallen.

Wat verwachten we van jou:

• Je bent woonachtig in de omgeving van Uden
• Je hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 (bijna) afgerond;
• Je hebt recente werkervaring in de huisartsenzorg;
• Je bent zelfstandig en stressbestendig;
• Je bent een echte team-player
• Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
• Een hart voor de huisartsenzorg;
• Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

• Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
• Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
• Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
• De mogelijkheid tot een vast contract;
• Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

T: 0485 311 300 E: iris@bodi.nl

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.
Over Bodi. Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht

 

Uploaden CV

niet verplicht