Gezellig en gastvrije zorginstelling in Den Bosch zoekt zorgtopper!

Voor een zorginstelling in Den Bosch zijn wij op zoek naar helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundige welke in gemoedelijke sferen  belevingsgerichte zorg willen bieden aan haar bewoners. Deze zorginstelling zorgt ervoor dat haar bewoners zich thuis voelen, dit doen zij door een herkenbare en huiselijke woonsfeer te creëren. Je draagt zorg voor psychogeriatrische en somatische bewoners.

Daarnaast zijn natuurlijk jouw wensen en behoeften onze prioriteit. Wij  bieden je de mogelijkheid om zelf je diensten te bepalen, jij bent regisseur over je eigen uren.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je wordt warm verwelkomd door meneer de Klein “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Hij geeft aan dat hij vandaag tijdens de dagbesteding heeft geschilderd, je bent natuurlijk erg benieuwd en komt snel een keer zijn schilderkunsten bewonderen. Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Woonachtig in omgeving Den Bosch
 • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende of verzorgende (IG) verpleegkundige (MBO/HBO)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Monique: “BODI Zorg is een top uitzendbureau en snel werk, je kan daar altijd terecht echt fijn. Ga zo door zal ik zeggen” 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht