Gemoedelijke zorginstelling in Nijmegen zoekt zorgtoppers met een hart van goud!

Wij zijn op zoek naar helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundige (MBO/ HBO) welke met liefde en overgaven willen werken met psychogeriatrische en somatische bewoners. Deze zorginstelling in Nijmegen stelt haar bewoners voorop en is op zoek naar zorgtoppers welke het verschil willen maken in kwaliteit van zorg. Jij zorgt er voor dat de bewoners zich gehoord voelen en biedt hen de juiste zorg en begeleiding. Jij kunt het verschil maken! 

Daarnaast zijn natuurlijk jouw wensen en behoeften onze prioriteit. Wij  bieden je de mogelijkheid om zelf je diensten te bepalen, jij bent namelijk baas over je eigen uren.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je wordt warm verwelkomd door mevrouw Rutjes “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Ze vraagt of je een kopje thee met haar komt drinken, uiteraard maak je hier ondanks je drukke schema even tijd voor. Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Wanneer jouw dienst voorbij is en alle bewoners zijn geholpen, dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou :

 • Woonachtig in omgeving Nijmegen
  Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende (IG)/ verpleegkundige (MBO/ HBO)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “BODI Zorg staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht