Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde zorgtopper die wij zoeken?

BODI zoekt dé enthousiaste zorgtopper met hart voor de zorg die altijd alles uit zichzelf haalt om de cliënt een topdag te bezorgen! Jij gaat deze leuke uitdaging aan waarbij de kwaliteit in de zorg voorop staat. Ben je daarnaast op zoek naar een flexibele baan? Dan is dit zeker iets voor jou!

Dankzij jou voelen de cliënten zichzelf thuis. Jij ondersteunt ze in het behouden en verbeteren van de gezondheid in een vertrouwde omgeving.
Ben je nou net afgestudeerd of zoek je een bijbaan naast je studie? Zet je de eerste stappen in het werkveld? BODI begeleidt jou tijdens het gehele proces en bewaakt jouw wensen en behoefte.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat wij van jou verwachten :

 • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG
 • Hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Mogelijkheid op een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “BODI staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht