Enthousiaste zorgtopper gezocht in Wanroij

Voor een somatische afdeling in Wanroij zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper. Je weet van aanpakken en hebt een hart van goud! Je vind het heerlijk om lekker te kletsen met de cliënten en samen te werken met alle andere zorgtoppers. Het bijzondere aan het zorgcentrum in Wanroij is dat de cliënten nog echt mee doen aan de samenleving. Iedereen kent elkaar, niet alleen in het centrum maar ook in het dorp Wanroij. De deur van de cliënten staat altijd open voor een bakje koffie en een gezellig praatje. De sfeer is gemoedelijk en persoonlijk! Herken jij jezelf nou in dit plaatje? Lees dan snel verder!

Werken bij Bodi heeft meer voordelen als alleen hele leuke cliënten en een fijne werkplek. Bodi staat altijd voor jou klaar, heb je vragen hoef je maar een whatsappje te sturen en dan word het voor je geregeld. De lijntjes zijn kort. Wij gaan graag met jou mee op gesprek om jou voor te stellen bij de zorginstelling. Het grootste voordeel is dat je altijd jouw eigen uren in mag plannen en dit zorgt voor een perfecte balans tussen werk en jou privé leven.

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag is een bijzondere dag. Meneer Jansen word vandaag 100 jaar en dit word groots gevierd. Natuurlijk jij als zorgtopper bent hierbij aanwezig en zet met alle liefde meneer Jansen in het zonnetje vandaag. Nadat jij de overdracht hebt gedaan met de nachtploeg ga jij zingend de kamer van meneer Jansen binnen. Hij zit al op je te wachten want zijn klein kinderen komen vandaag op visite en daar kijkt meneer al de hele week naar uit. De mooiste kleren worden uit de kast getrokken en na een fijne douche ga je samen met meneer naar de woonkamer toe waar de andere bewoners al zitten te wachten. Na het ontbijt word de woonkamer omgetoverd tot een heuse feestzaal. In de loop van de ochtend komt alle familie binnen en is het aan jou met jou collega’s om ook de andere cliënten bij dit feestje te betrekken en in de middag fijn met zijn alle te eten. Jou dienst is omgevlogen, de familie blijft nog even en jij neemt afscheid en geeft de dienst over aan de avondploeg die al klaar staat. Morgen weer een dag en dan ga je eens vragen hoe meneer Jansen het gehad heeft!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Verzorgende IG/ verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht