Enthousiaste zorgtopper gezocht in Tienray

 

Jij als zorgtopper word in deze organisatie in Tienray warm onthaald. De rode loper ligt al uit als je aankomt en elke dag mag jij met veel enthousiasme al die lieve cliënten verzorgen. Het zorgcentrum in Tienray is gevestigd in een sfeervol en mooi klooster waar een fijne ambiance hangt. In Tienray wonen somatische en PG cliënten door elkaar. Dit geeft een fijne saamhorige sfeer en iedereen draagt zijn of haar eigen steentje bij om er een gezellige boel van te maken. Voel jij je nu thuis in een omgeving waar je veel kan leren en elke dag een echte uitdaging is? Lees dan snel verder!

Bodi is een zorgzame organisatie waar we echt voor onze zorgtoppers gaan staan. Onze kernwaarden bestaan uit Balans, ontdekken, doen en interesse. Dit zijn waardes die we ook echt nakomen. Wij vinden het belangrijk dat er een echte balans is tussen werk en privé, je mag je eigen uren indelen en bepaald daarmee je eigen agenda. Ontdekken doen wij door te kijken hoe jij in je vel zit in een zorgorganisatie. Jij staat voor ons op nummer één. Wij hebben oprechte interesse in jou, wie jij bent, wat jou drijft en wat jou gelukkig maakt. Wij hopen jou te mogen opnemen in dit warme bad van team Bodi.

Hoe ziet jou dag eruit?

 Jouw dag begint samen met jouw collega’s in de grote woonkamer van het woonzorgcentrum in Tienray. Jullie drinken samen een kopje koffie en overleggen wie welke cliënten onder zijn of haar hoede neemt. Je zorgt in de ochtend dat alle cliënten klaar gemaakt worden voor de dag en een fijn ontbijt hebben. Na de ochtend routine gaan er enkele cliënten naar de dagopvang in het kapel bij het klooster om groepsactiviteiten te doen. Enkele cliënten blijven in het klooster omdat ze liever even muziek luisteren. Na het middag eten zorg jij dat de cliënten die willen even kunnen gaan rusten. Als jij alle cliënten geholpen hebt zit jou dag er al weer op. Het is omgevlogen en jij doet de overdracht aan de avondploeg voor vandaag. Morgen ben je er weer en nu ga jij fijn naar huis!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, helpende/verzorgende IG/verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marialisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt Gr Lisa”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht