Enthousiaste zorgtopper gezocht in Overloon

 Voor een leuk en gezellig woon-zorgcentrum in Overloon zijn wij opzoek naar een helpende (plus) die zin heeft in een nieuwe uitdaging. Het woon-zorgcentrum in Overloon bevindt zich in een nieuwbouw complex en de bewoners hebben allemaal een eigen appartement. De zorg wordt ingekocht door de cliënten die het nodig hebben. Wij zijn opzoek naar een zorgtopper die de PG afdeling wil komen versterken, de PG afdeling bestaat uit meerdere appartementen die aan één woongroep geclusterd zijn zodat de cliënten de juiste zorg kunnen krijgen maar wel zelfstandig wonen. Heb jij nou zin om te werken in een nieuwe, fijne omgeving waar respect voor het eigen kunnen van de cliënten voorop staat? Lees dan snel verder.

 Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

 Hoe ziet jou werkdag eruit?

 Jou werkdag begint vroeg vanmorgen. Je hebt een vroege dienst in Overloon en vind het fijn dat je lekker op je fiets naar je werk kunt. De lente is begonnen en dit betekend lekker veel naar buiten met de cliënten en collega’s. Je word in de ochtend al vroeg begroet door mevrouw Damen. Mevrouw kan nog een heleboel zelf en zit op jou te wachten om de steunkousen aan te trekken. Als je dit gedaan hebt gaat mevrouw al lekker op pad. Het woonzorgcentrum in Overloon bevindt zich midden in het centrum en hier maken de cliënten veelvuldig gebruik van. Het is fijn om te zien dat de cliënten nog echt meedraaien in het dorpsleven van Overloon. Heb jij al jouw cliënten verzorgd? Dan zit jou dienst er al weer op. Vanmorgen had jij een korte dienst zodat jij vanmiddag tijd voor jezelf hebt.

 Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Mill en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht