Enthousiaste verzorgende IG gezocht in Groesbeek

Ben jij een lieve, zorgzame verzorgende IG’er en ben jij op zoek naar een nieuwe en fijne uitdaging in of rondom Groesbeek? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Voor een mooie woon-zorglocatie in Groesbeek zijn wij op zoek naar enthousiaste verzorgende IG’ers die het heerlijk vinden om in een bosrijke omgeving te werken en de cliënten net dat beetje extra te geven. Het woon-zorgcentrum waar jij komt te werken staat voor persoonlijke aandacht en werkt samen met cliënten aan een mooie belevingswereld. Het is fijn om te zien dat jij als verzorgende IG’er de extra aandacht mag en kan bieden die voor een cliënt zo gewenst is.

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Jouw dienst begint door samen met jouw collega’s de dag te starten. Je krijgt een overdracht van de nachtdienst en zorgt ervoor dat iedereen een aantal cliënten onder zijn of haar hoede neemt. Je verzorgt de cliënten en zorgt dat iedereen aan het ontbijt kan starten. Als het 11 uur is neem je zelf even pauze. Samen jouw collega’s zit je even rustig in de mooie tuin en heb je het over het weekend. De cliënten vinden het heerlijk om in de bosrijke natuur van Groesbeek bezig te zijn en gaan dan in de middag ook graag een stukje wandelen met jou en de andere zorgtoppers. Als de cliënten na de lunch moe zijn, worden ze door jou even geholpen om op bed te rusten. Om half 4 komt de avondploeg, je zorgt voor een goede overdracht en dan zit jou werkdag er al weer op. Met een voldaan gevoel ga jij alweer fijn naar huis toe.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende (IG)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.