Enthousiaste en zorgzame collega’s gevraagd – Baarlo en omgeving

Zorgzaam, flexibel, betrouwbaar en enthousiast. Omschrijven deze woorden jou, als zorgmedewerker? Dan hebben wij de baan in Baarlo die bij jou past! BODI vraagt helpende plussers;   verzorgende IG’ers;   MBO-verpleegkundige;   HBO-verpleegkundige in Baarlo. Als helpende plus ondersteun je de verzorgende IG en ben je vooral bezig met het verzorgen van de ADL. Als Verzorgende IG verzorg je de cliënt aan de hand van het zorgplan. Als MBO of HBO verpleegkundige voer je naast de zorg aan bed of aan huis ook coördinerende taken uit.
In iedere functie moet de cliënt centraal staan. Dit betekent dat je hen bijstaat in alle zorgvragen en ook motiveert om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Door jouw bijdrage genieten zij zo lang mogelijk van de oude dag! Natuurlijk sta je ook de familie te woord en zorg je voor een prettige sfeer op de afdeling of thuis.

Deze vacature staat open in de regio Limburg, zowel intra- als extramuraal. Hierin is jouw voorkeur bepalend! Ook het aantal uren bepaal je zelf. Dit kan variëren van oproepwerk tot 32 uur per week.
De zorginstelling waar je komt te werken heeft een open team van collega’s, die jou graag verwelkomen en bijpraten over de cliënt.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat  verwachten  we  van  jou:

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door BODI gebeld en na twee tot drie dagen had BODI een werkplek voor mij. Hier heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ze blijven meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

    Uploaden CV

    niet verplicht