Enthousiaste doktersassistente gezocht in de omgeving van Wijchen

 Jij bent een enthousiaste doktersassistente die weet van aanpakken. Voor jou kent plannen geen geheimen en je hebt ervaring met triage. Ook heb jij een prettige telefoon stem en heb jij al vaker een eigen spreekuur gehad om medische technische handelingen uit te voeren. Oh ja, en je woont in de omgeving van Wijchen. Klopt dit nu allemaal en zie jij jezelf al helemaal werken in die fijn praktijk in de omgeving van Wijchen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bij Bodi nemen jou graag op in ons warme bad.

 Bij Bodi is het een warm bad, de lijntjes zijn kort en laagdrempelig. Wij gaan met jou mee op gesprek naar de praktijk en je vult je eigen agenda in. Wij zorgen er samen met de praktijk en jou voor dat jij helemaal je draai kan vinden op je nieuwe werkplek en vinden het belangrijk dat er een echte balans is tussen werk en privé. Wij bij Bodi zijn oprecht geïnteresseerd in jou. Wij willen graag weten hoe het met je gaat en hoe wij er voor kunnen zorgen dat dit jou echte droombaan word. Word je hier nu enthousiast van ? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jou dag eruit?

Vandaag is een andere dag als normaal. Vandaag word de griepprik uitgedeeld aan alle risico groepen. Jij als ervaren doktersassistente hebt van de huisarts de taak gekregen om dit de coördineren. In de ochtend zit jij rond het drukste uur nog aan de telefoon om afspraken en vragen van patiënten af te handelen. Om 10:00uur begint jou eigen spreekuur en word er van jou verwacht dat jij alle griepprikken zet. Je maakt een praatje met meneer en mevrouw Jansen en zet bij allebei de prik. Je legt uit wat de risico’s zijn en wanneer ze moeten bellen als er wat niet goed is. Ze vinden het erg fijn dat dit er is en mevrouw bedankt jou van harte. Aan het einde van jou dienst zorg jij dat de spreekkamer waar jij in gewerkt hebt weer helemaal opgeruimd is. Je checkt of alle patiënten geweest zijn die zouden komen en belt nog 2 patiënten na die morgen komen. Ook check je bij jou collega’s even of je nog wat kan doen. Zo niet mag je lekker naar huis en heb jij een fijne productieve werkdag gehad vandaag! Fijn om alle mensen met een gerust hart naar huis te kunnen sturen!

Wat verwachten we van jou:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Wijchen
 • Je hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 (bijna) afgerond;
 • Je hebt recente werkervaring in de huisartsenzorg;
 • Je bent zelfstandig en stressbestendig;
 • Je bent een echte team-player
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Een hart voor de huisartsenzorg;
 • Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

 • Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
 • Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
 • Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

 T: 0485 311 300  E: iris@bodi.nl

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

Uploaden CV

niet verplicht

 

 

 

Uploaden CV

niet verplicht