Een zorgtopper in hart en nieren gezocht in Kessel

 Ben jij een lieve, zorgzame zorgtopper en ben jij op zoek naar een nieuwe, veelzijdige baan in de buurt van Kessel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een fijne woon-zorglocatie in Kessel zijn wij op zoek naar iemand die het fijn vindt om bij een kleinschalig wonen project te komen ondersteunen in de tijd van Corona. Natuurlijk is het zo dat jij je eigen visite kaartje bent en zodra je goed presteert zijn er zeker meer mogelijkheden voor jou binnen Bodi. Wil jij samen met je collega’s, ook in deze moeilijke tijd, een veilig thuis creëren voor de bewoners? Dan ben jij zeker welkom en komen wij graag met jou in contact.

 Bij Bodi is er meer dan alleen zorgen voor cliënten. Zorgen voor jezelf vinden wij net zo belangrijk als zorgen voor de cliënten. Wij staan er dan ook voor dat er een goede balans is tussen werk en privé, jij bepaald je eigen uren, je reistijd en welke diensten je werkt. Samen met jou gaan wij ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op je nieuwe werkplek. De lijntjes zijn kort maar krachtig. Wij zijn er voor jou, altijd. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou in de zorg brengt, wil jij weten wie wij zijn? Neem dan contact met ons op.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

In de tijd van Corona zien de werkdagen er net even iets anders uit. Je komt in de ochtend binnen in de centrale hal en hier hangen speciale pakken die jou maar ook de andere cliënten en collega’s beschermen tegen Corona. Deze trek je aan en vervolgens ga je naar de afdeling waar jij vandaag mag ondersteunen. Je krijgt de overdracht van je collega’s en begint met het verzorgen van de cliënten. Dit doe je gelukkig nog met de zelfde liefde en zorgzaamheid voor de cliënten als voor de corona. Bij iedere cliënt krijg je uiteraard schone bescherming en neem jij uitgebreid de tijd. Jij als zorgtopper brengt in deze tijd de warmte en gezelligheid mee het woon-zorgcentrum in. Het is zo dat er helaas geen bezoek mag komen dus jij bent voor de cliënten echt een lichtpuntje. Ze vinden het fijn om die extra aandacht te krijgen die ze nu zo hard nodig hebben. Aan het einde van de dienst doe jij de overdracht naar de andere collega’s en mag jij weer fijn naar huis.  Wat is iedereen super blij met jou hulp en wat zijn wij blij dat wij jou als zorgtopper gevonden hebben!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG) / verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht