Een echte nachtelijke zorgtopper gezocht in Tienray

Voor een woon-zorgcentrum in Tienray zijn wij opzoek naar een verzorgende IG/ verpleegkundige die graag nachtdiensten draait. Het woon-zorgcentrum in Tienray waar je komt te werken is ingedeeld in een somatische afdeling en een PG afdeling.  Het woon-zorgcentrum bevind zich in een mooi oud klooster en is erop ingericht zolang mogelijk en zoveel mogelijk zelfstandigheid van de cliënten te kunnen behouden. Ze streven naar kwaliteit en proberen dit elke dag weer te optimaliseren. Denk jij dat je kan bijdragen aan de kwaliteit van dit zorgcentrum? Lees dan snel verder.

Bij Bodi is het een warm bad waar we zorgtoppers zoals jij graag in opnemen. Voor ieder is er een mogelijkheid die past, en jij als zorgtopper hebt de eigen regie in handen. Jij bepaalt de uren die je werken kunt, dit zodat jij een perfecte balans tussen werk en privé kunt creëren. Wij vinden het belangrijk dat jij goed in je vel zit en met plezier naar je werk gaat. Wij staan voor jou klaar, altijd. De lijntjes zijn kort en laagdrempelig, bij problemen of nieuwtjes is een appje genoeg om contact te leggen met het Bodi team. Zo staan wij allemaal klaar om jou dag in dag uit overal mee te helpen.

Hoe ziet jou dag eruit?

Je wordt warm verwelkomd door je collega’s, zij bespreken samen met jou wat er allemaal is gebeurd gedurende de dag en welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners welke je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. De meeste cliënten liggen te slapen, je helpt wat mensen naar het toilet en doet klusjes die in de nacht gedaan kunnen worden. Om 07:00uur staat de ochtendploeg alweer in de woonkamer. Wat is de nacht toch snel gegaan! Je overlegt met collega’s wat er gebeurt is vannacht en gaat daarna lekker naar huis om zelf te slapen!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, verzorgende IG/verpleegkundige
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Lisa: Hele goede service, Je wordt snel geholpen met een baan. Erg vriendelijk en zeker betrouwbaar. Ik heb afgelopen maanden fijn gewerkt via uitzendbureau Bodi! Bedankt”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht