Doktersassistenten gezocht voor in de vakantieperiode!

Ben jij bezig met één opleiding tot doktersassistente of heb jij jouw opleiding net afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor leuke huisartsenpraktijken in de regio van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland zijn wij opzoek naar doktersassistenten die het leuk vinden om sfeer te proeven bij verschillende huisartsenpraktijken. Je kunt in de tijd dat jij vakantie hebt extra ervaring opdoen. Daarnaast kunnen ze jou extra handen goed gebruiken! 

Er zijn meer voordelen van werken bij Bodi. Uiteraard heb jij, naast dat jij graag wil werken, ook nog gewoon vakantie. We zoeken hier dan ook samen met jou de perfecte balans voor, jij bepaald jouw eigen agenda en beslist zelf hoever je zou willen reizen. De lijntjes zijn kort maar krachtig en met een appje zijn wij elke dag bereikbaar voor jou. Wij gaan met jou mee naar het kennismakingsgesprek en zorgen dat jij helemaal op je gemak kan beginnen bij de huisartsenpraktijk.

Hoe ziet jou dag eruit?

Jij begint vandaag bij de huisartsenpraktijk bij jou in de buurt. Je mag meteen starten want het is een drukke dag vandaag, samen met jou collega’s plan je de patiënten in en verzorg jij de patiënten die jij kan helpen met telefonisch advies. Om twee uur ga je samen met je collega beginnen aan jouw eigen spreekuur. Het is nog even wennen want je mag het nu helemaal alleen gaan doen, net even anders als op stage. Na het spreekuur zit je dienst erop. Bodi belt jou om te vragen hoe jouw eerste werkdag was? Vond je het leuk! Dan zorgen wij dat er nog meer diensten ingepland worden op de locatie waar je vandaag met plezier gewerkt hebt.

Wat verwachten we van jou:

 • Jij hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 (bijna) afgerond;
 • Recente werkervaring in de huisartsenzorg;
 • Je bent zelfstandig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Een hart voor de huisartsenzorg;
 • Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

 • Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
 • Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
 • Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

 T: 0485 311 300  E: lisanne@bodi.nl

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht

 

 

Uploaden CV

niet verplicht