Doktersassistent gezocht omgeving ’s-Hertogenbosch

 Kent triage voor jou geen geheimen en staat de patiënt altijd op nummer één? Dan zijn wij opzoek naar jou! In de omgeving van ‘s- Hertogenbosch zijn wij opzoek naar een enthousiaste doktersassistente die weet van aanpakken. Een topper die altijd opzoek gaat naar een oplossing en de agenda van de huisarts op een fijne manier kan inplannen. Ook is het fijn als je medische technische handelingen kan uitvoeren in een eigen spreekuur. Heeft dit nu je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

 Nu zul je denken waarom Bodi? Bodi is een fijne organisatie die altijd voor jou klaar staat. Jij bepaald jou eigen agenda zodat er een goede balans is tussen werk en privé. Samen met jou en de opdrachtgevers kijken we waar jij op je plek zit zodat jij je helemaal thuis voelt. Wij hebben echte interesse in jou! Zowel op werkgebied als privé en zullen dit te allen tijde tonen.

Hoe ziet jou dag eruit?

Je dag begint samen met jou collega’s in de kantine. Onder het genot van een kopje koffie bespreken jullie rustig het weekend en gaan dan aan de slag. Om 08:00uur schakelt de telefoon uit de nachtstand en word er meteen druk gebeld. De eerste patiënten druppelen de wachtkamer binnen en maken een praatje met je. Om 10:30uur hebben jullie een kort overleg over hoe de dag verder zal gaan. Omdat het een drukke dag is word er besproken dat jij om 14:00uur zal beginnen met het spreekuur omdat deze wat langer is dan normaal en jij meer patiënten kan behandelen. Om 16:30uur loop jij nog even rustig door de wachtkamer. Je maakt schoon waar nodig en zorgt dat de wachtkamer er weer tip top uit ziet voor de volgende dag. Om 17:00uur gaat de telefoon over op nachtstand en heb jij nog even de tijd om de laatste mailtjes de deur uit te doen! Daarna zit jou dienst erop! Je hebt een heerlijke dag gehad en stapt vrolijk je fiets op naar huis!

Wat verwachten we van jou:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van ‘s Hertogenbosch
 • Je hebt je opleiding doktersassistent niveau 4 (bijna) afgerond;
 • Je hebt recente werkervaring in de huisartsenzorg;
 • Je bent zelfstandig en stressbestendig;
 • Je bent een echte teamplayer
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Een hart voor de huisartsenzorg;
 • Triage diploma is een pré.

Dit is wat je van Bodi mag verwachten:

 • Jouw wensen en voorkeuren zijn belangrijk voor ons;
 • Leuke werkzaamheden in de huisartsenzorg, waarbij de patiënt centraal staat;
 • Verloning volgens CAO Huisartsenzorg;
 • De mogelijkheid tot een vast contract;
 • Gezelligheid en persoonlijke begeleiding.

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

 T: 0485 311 300  E: lisanne@bodi.nl

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht

 

 

Uploaden CV

niet verplicht