Direct aan de slag in Kessel!

Voor een zorginstelling in Kessel zijn we op zoek naar enthousiaste Helpende of Verzorgende! Ben jij op zoek naar een leuke baan in Kessel, met prettige collega’s? Vind jij daarnaast werken in kleinschalige woonvormen fijn en kom jij hierin helemaal tot uiting? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Je kunt per direct van start en het aantal uren is in overleg.

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de cliënt tijdens de belangrijkste zorgmomenten. Hierbij stimuleer je de zelfstandigheid, zodat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig activiteiten kan blijven uitvoeren. Dit betekent dat je de cliënt helpt met het aan- en uitkleden, hygiënische verzorging en ondersteuning biedt tijdens de maaltijd. Natuurlijk ondersteun je de cliënt zoveel mogelijk bij de dagelijkse levensbehoefte.

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat  verwachten  we  van  jou  : 

  • Afgeronde zorgopleiding op niveau 2 of verzorgende
  • Gemotiveerd en vrolijk om een nieuwe uitdaging aan te gaan
  • Een VOG

Dit is wat je van Bodi mag verwachten :

  • Opstap naar een vast contract
  • Aantal uren is in overleg
  • Stipte wekelijkse betaling volgens cao VVT

Heb jij interesse in deze topbaan? Reageer dan snel want voor je het weet is deze top baan vergeven!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Erg vriendelijk en betrokken personeel. Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. BODI blijft persoonlijk en betrokken en helpen bij alles op zakelijk gebied. Gemakkelijk en goed bereikbaar. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie

    Uploaden CV

    niet verplicht