Wil jij bewoners een leuke dag bezorgen en vind je het leuk om activiteiten voor hen te bedenken, te organiseren en te begeleiden?

In de omgeving van Tienray zijn we op zoek naar een creatieve activiteiten begeleid(st)er.
Je komt te werken bij een kleinschalige maar zeer gemoedelijke zorginstelling. In deze locatie is veel mogelijk. Je kunt je creativiteit volledig z’n gang laten gaan. Voor de bewoners bedenk je geschikte activiteiten en samen maken jullie er een geweldige dag van. De bewoners, maar ook zeker jij als activiteitenbegeleid(st)er gaan aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis.

Wat verwachten we van jou? :
– Een aansluitende diploma, (activiteitendiploma is een pre)
– Recente werkervaring in de zorg,
– Een VOG, (of bereid deze aan te vragen)
– Creativiteit.

Wat kun je van BODI verwachten? :
– De mogelijkheid om je wensen en voorkeuren aan te geven,
– De mogelijkheid tot een vast contract,
– Veel verschillende in de activiteitenbegeleiding,
– Verloning CAO VVT,
– Goede begeleiding en leuk team vanuit BODI.

Word je helemaal blij van deze vacature en zie je jezelf al werken op deze leuke locatie. Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300 E: Marijn (Marijn@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze  BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

Uploaden CV

niet verplicht

 

Uploaden CV

niet verplicht