Aan de slag als Verpleegkundige in Tiel?

Voor een somatische en N.A.H.-afdeling in Tiel zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die begeleiding en zorg wilt bieden aan haar bewoners.  Zowel jij als de bewoners staan op nummer 1 op deze locatie.

Natuurlijk gaan we samen met je mee op gesprek bij de zorginstelling in Tiel en staan we hier in voor jouw wensen en behoeften. Ook kan je aangeven hoe het werk een mooi plekje in jouw persoonlijke agenda kan krijgen. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je geeft zelf aan welke diensten je kan en wil werken.

Hoe ziet jouw dag eruit ?

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners. Jullie organiseren samen het werk, eigen planning en inzet, kwaliteit en veiligheid. Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma (Verpleegkundige)
 • Werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
 • Verloning volgens CAO VVT

Wil jij eindelijk weer regie over je werk en met plezier naar je werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via BODI.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

  Uploaden CV

  niet verplicht