Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundige in de omgeving van Cuijk! 

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Je komt te werken op een kleinschalige woongroep met somatische cliënten. In deze centraal gelegen en levendige zorginstelling wonen cliënten met een lichamelijke zorgvraag of niet-aangeboren hersenletsel en cliënten met dementie. Ben jij of ken jij de juiste persoon? Lees dan snel verder! 

Bij Bodi werken veel zorgtoppers zoals jijzelf met of zonder baan, en zien bij ons een kans om sfeer te proeven in de zorg. Op deze manier kunnen zij erachter komen of het ‘gras’ daadwerkelijk groener is bij de buren? Velen ervaren dit als prettig omdat zij op een laagdrempelige manier kunnen werken in de omgeving waar ze nieuwsgierig naar zijn. Je kunt zelf aangeven of en wanneer je beschikbaar bent. Dit kan geheel naar wens. Bijvoorbeeld één keer per maand, drie keer per jaar of stel dat je het zo leuk vindt 36 uur per week. Geheel naar eigen invulling!

Hoe ziet jouw dag eruit ?

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners. Jullie organiseren samen het werk, eigen planning en inzet, kwaliteit en veiligheid. Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

  • Een afgerond zorgdiploma (Verpleegkundige)
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg
  • Beschikbaar van juni tot en met oktober

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT

Wil jij eindelijk weer regie over je agenda en met plezier naar je werk gaan? Neem dan even contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Muzzeyyen: “Bodi is een super leuke werkgever die ik iedereen zou aanbevelen! dus mocht je op zoek zijn naar een baan in de zorg dan zou ik bodi aanbevelen!” 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

Uploaden CV

niet verplicht