Enthousiaste zorgtopper gezocht in Venlo

 Hou jij van aanpakken en kun jij je goed inleven in de cliënten op een PG afdeling? Dan zijn wij opzoek naar jou. Voor een hele leuke zorgorganisatie in Venlo zijn wij opzoek naar een echte zorgtopper. Kent voor jou de PG afdeling geen geheimen en hou jij van een gezellig team met een grote dosis humor? De zorginstelling in Venlo bevindt zich in een mooi natuurrijk park midden in Venlo. Het is heerlijk en word door de cliënten heel erg gewaardeerd als jij lekker met ze gaat wandelen door deze mooie natuur. Zie jij jezelf al helemaal werken op deze leuke afdeling in Venlo? Lees dan snel verder! 

Werken bij Bodi heeft meer voordelen, bij Bodi vinden we het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Dit creëren wij door jou je eigen agenda in te laten vullen. Bodi gaat met jou mee naar het eerste gesprek en zal vanaf dan altijd voor jou klaar staan. Dit doen wij niet alleen op werk gebied maar ook zeker op privé gebied. Wij zijn er, altijd. We hebben oprechte interesse in jou en vinden het belangrijk dat jij op je plek zit. Dit doen wij door samen met jou en de opdrachtgever te kijken hoe jij kan groeien en je dromen kan laten uitkomen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Jou avonddienst begint samen met jou andere collega’s aan het einde van de middag. De bewoners hebben zin in een lekkere bak koffie en vinden het fijn als je even een praatje komt maken. Omdat de cliënten zelf de regie in handen hebben word er door sommige in de middag warm gegeten en sommige in de avond. Dit mag jij als zorgtopper verzorgen. Je zorgt dat alle cliënten wat te eten hebben en proactief als jij bent leg je alvast wat spullen klaar voor het avondritueel. Fijn als jij of jou collega’s de cliënt klaar gaat maken voor de nacht. Als iedereen wat te eten heeft is het tijd om even voor jezelf te zorgen. Ook jij moet natuurlijk een volle maag hebben om de avond te beginnen. Dan vliegt de tijd. De cliënten willen graag naar bed omdat ze moe zijn van een leuke dag met alle medebewoners.  Aan het einde van de avond doe jij de overdracht naar de nachtploeg en mag jij naar huis om ook lekker in je bed te kruipen!

Wat verwachten we van jou : 

 • Een afgerond zorgdiploma, Helpende (plus) / verzorgende (IG)
 • Recente werkervaring in de zorg
 • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
 • Een hart voor de zorg

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
 • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoefte centraal staat
 • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren)
 • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Iris (iris@bodi.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Bodi zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor BalansOntdekkenDoen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

 

 

 

 

 

  Uploaden CV

  niet verplicht