Voor een zorginstelling in Haelen zijn we per direct op zoek naar een Helpende of Verzorgende IG. Ben jij betrokken bij een organisatie en staat bij jou de cliënt centraal? Wellicht past deze vacature bij jouw wensen en behoeftes!

De zorginstelling in Haelen beschikt over verschillende afdelingen. Er wonen cliënten met een verzorgingsindicatie maar ook met een verpleegindicatie. De instelling heeft ook een PG afdeling beschikbaar. De woningen zijn erg huiselijk ingericht waardoor je komt te werken in een mooie en sfeervolle omgeving. Ook is er een zeer geliefde ontmoetingsplek aanwezig. Je komt te werken in een sociaal en fijn team met leuke collega’s!

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Je wordt warm verwelkomd door meneer Janssen “Goedemorgen / Goedemiddag / Goedenavond”! Je bespreekt samen met collega’s welke taken er te verdelen zijn. Iedereen neemt een aantal bewoners onder zijn of haar route en helpt elkaar waar nodig. Je ontvangt informatie over de bewoners die je die dienst moet helpen en gaat aan de slag. Is jouw dienst voorbij en zijn alle bewoners geholpen? Dan zit jouw gevarieerde werkdag er weer op.

Wat verwachten we van jou : 

 • Beschikt over een Helpende of Verzorgende IG diploma;
 • Beschikt over een VOG;
 • Woonachtig in de omgeving van Haelen;
 • Je bent flexibel;
 • Je hebt een hart voor de zorg!

Dit is wat je van Bodi mag verwachten : 

 • Mogelijkheid tot een vast contract;
 • Goede verloning;
 • Jouw wensen en behoeften staat centraal;
 • Een meedenkend team vanuit BODI.

Woon je in de buurt van Haelen en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Marijn.
E: Marijn@bodi.nl  T: 0485 311 300.

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. BODI biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers BODI ervaren? Kijk dan op onze BODI Facebookpagina.

Over Bodi

Zorg draait om aandacht. En wat ons betreft mag die van twee kanten komen. Jij geeft aandacht aan je cliënten en van ons mag je aandacht voor jou verwachten.

Bodi staat voor Balans, Ontdekken, Doen en Interesse. Bodi geeft je de ruimte voor een persoonlijke loopbaan in de zorg. Zie ons niet als een werkgever maar een helpende hand. We helpen je aan een baan die past bij jou als persoon, jouw ervaring en jouw thuissituatie.

  Uploaden CV

  niet verplicht